Radno vrijeme: 9:00 – 15:00 h

Gorička cesta b. b.

BiH – 80101 Livno

Noć u muzeju – NUM 2022 Livno

Sutra s početkom u 18:00 sati u Franjevačkom muzeju i galeriji Gorica-Livno održava se Noć u muzeju.

Očekuju nas 4 radionice, a teme o kojima ćemo istraživati su:

  • Radionica 1 ( Od puzzle do slike )
  • Radionica 2 ( Kolaž )
  • Radionica 3 ( Glagoljica )
  • Radionica 4 ( Tradicionalne igre )

Po dolasku u Franjevački muzej i galeriju Gorica – Livno očekuje vas užina i preuzimanje radnih materijala koje čine: Brošura o radionicama i Radna bilježnica za provjeru naučenog.
Nakon pozdravnih govora nastupiti će učenici Osnovne glazbene škole Franjo Vilhar iz Livna. Otvaranje završava projekcija 5-minutnog videa o Muzeju i kratkim razgledavanjem muzeja.

Završna aktivnost biti će organizirana u vidu kolažiranja. U sklopu radionica učenici će pomoću različitih materijala (tekstil, niti, perlice, kamenčići,…) kolažirati pločice od kojih će izrađivati magnete.
U završnoj aktivnosti svi izrađeni magneti fiksirati će se na veliku magnetsku ploču te će se u konačnici dobiti veliki magnetni kolaž koji će odražavati kreativnost i umjetnički izraz svih sudionika u radionicama.

Voditelji radionica: Ana Perković, Željka Markov, Marija Pavić, Marija Marić Baković, Ružica Barišić, Jela Duvnjak, Josip Gelo.

Za više informacija o rasporedu grupa za radionice posjetite stranicu http://civitasnocumuzeju.renderforestsites.com/numlivno/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)